6 мая 2024, понедельник, 9:59
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики

На Майдане ждут «ночного штурма»

3

Координационный совет Майдана проводит внеочередное вече в в связи с возможной зачисткой центра Киева от протестующих.

Комментарии 3
+24 +
Юрій, 21:44, 7.08

Думки щодо сьогоднішніх мешканців Майдану.
1. Чи не здається вам що на Майдані сьогодні сидить кількох сотень лайдаків, які під приводом «контролю за владою» просто не бажають працювати, поступово перетворивши МАЙДАН в Антимайдан?
2. Щодо цих мешканців, які так запекло рвуться контролювати владу, вимагаючи «прозорості» в її діях. А чому не бажають вони такої ж прозорості по відношенню до себе? Спробуйте, приміром, зайти в намет, спробувати зробити фото інтер’єру цього «мініготелю». Або поцікавитися хто вони й звідки - ці мешканці безкоштовних «готелів» у центрі столиці. Чи зробити зауваження щодо їх пляжного вигляду, напівкримінального «сленгу» з матюками. Ви «нарветеся» на ту ж агресивну поведінку, яка вирізняла недавніх мешканців Маріїнському парку – одіозних «тітушок»..
3. Чи нормальним є те, що головну площу міста намагаються перетворити у цвинтар, куди люди мусять приходити тільки для того, щоб сумувати й плакати? Чи не достойнішим увічненням пам’яті загиблих на Майдані було б спорудження високохудожнього пам’ятника над Майданом, на Інститутській (яку вже вирішено назвати вулицею Небесної Сотні») замість віночків та свічок на кожному кроці.
(Передчуваючи як заволають на мене за ці «крамольні» запитання мешканці «мініготелів», хочу запитати: А влаштовувати грядки на цвинтарі, вирощуючи на них цибульку та огірочки на закуску – не аморально?)
4. І чи не виглядають сьогодні театральною бутафорією барикади, так само як і здоровані в одностроях з бронежилетами, коли на Майдані вже не стріляють (хіба що між собою влаштують «розборки» підпилі лайдаки-«самоохоронці»). Все більше вони нагадують своїми діями «спортсменів-тітушок», які тоді підпирали владу Януковича, а зараз фактично стали агентурою ФСБ.
5. До слова, про «самоохорону». Сьогодні це слово стало цілковито відповідати змісту: охороняють себе. Боронять від тих, хто спробує натякнути, що вже пора б кінчати це сидіння без діла, або ж долучитися до реальної, а не «громадської» (читай – ні за що не відповідальної) участі в реальних структурах по наведенню порядку. І краще – не в столиці, а в себе вдома, куди давно вже пора повернутися (якщо не хочеться боронити Україну на сході, там де дійсно стріляють). Щоб нарешті можна було прибрати антисанітарійне сміттєзвалище в центрі столиці, поки воно не спричинило холеру чи ще якусь епідемію. (Щось не чути голосу медиків і про загрозу екологічної катастрофи від шин у літню спеку).
А киянам і гостям міста давно вже слід перестати давати «на сигарети» розжирілим «сотникам» та їхнім бутафорським «сотням». Бо вже, схоже, облаштовуються на Майдані головним чином «пацани», рознуздана поведінка й бандитько-рейдерські дії яких так потрібні кремлівським карликам. Сьогодні путінська тактика (окрім прямого воєнного втручання найманців з Росії на сході України) – підірвати довір’я громадян України до державної влади. І в цьому йому – свідомо чи несвідомо – допомагає «самооборона Майдану». Тому завданням №1 київської влади є очистка серця столиці від усіх споруд, (включно з «ялинкою»), які вже виконали свою роль і зараз сприймаються як бутафорія. Так само як і смердючі напіводягнені «актори» в камуфляжі та бронежилетах, які пиячать та грають у карти і ніяких відчуттів, крім огиди, не викликають.
Якщо ж серед сучасних мешканців Майдану ще лишилися справжні патріоти України, вони нехай стануть на її захист там, де це дійсно потрібно сьогодні – на кордоні. А ті, хто чинитиме спротив спробам київської влади повернути центру столиці належний вигляд, виметуть з Майдану справжні герої, що повернуться з перемогою зі сходу.

Ответить
+24 +
Юрій, 21:46, 7.08

Кому ще не ясно, что нинішня т.зв. «самооборона Майдану» не має нічого спільного з «Майданом гідності» - з людьми, які своєю мужністю звільняли Україну від кліки януковичів-пшонок-захарченків-курченків та їхніх підстилок на кшталт Ганни Герман? Сьогоднішні «сотники» з їхніми «сотнями» - це контингент «антимайдану». Своїми рейдерськими діями, ганебною поведінкою на головній вулиці столиці (яку перетворили в вонюче сміттєзвалище) вони засвідчили, що нічим не відрізняються від одіозних «тітушок». Вони – ганьба «Небесної сотні», пам’ять про яку паплюжать своєю присутністю на Майдані. Перебування цих лайдаків у центрі столиці, які клянчать гроші серед торгашів, нічого крім огиди в киян та гостей міста вже давно не викликають. Вони - така ж бутафорія, як і барикади та шини, що мали сенс у дні боротьби з бандою Януковича, але зараз виглядають сміхотворно. Давно пора їх розібрати, вимести цих лайдаків з Києва і не зважати на істеричні заяви «сотників» на недільних «вічах», куди вже давно не ходять ті, хто відстоювали взимку людську гідність на Майдані! Кияни підтримають такі дії міської влади і президента!

Ответить
+29 +
Влад, 22:01, 7.08

Если ЭТОГО майдана не станет - 90% киевлян вздохнут с облегчением, т.к. не станет вони, гари, бомжей и прочей гадости в центре столицы Украины. Ведь предлагали вам перебраться в другое место! Нет, здесь заработки Выше. У нынешних жителей Майдана нет ничего святого! Порочат память погибших героев.

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован