2 мая 2024, четверг, 7:30
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 5
+33 +
Вит Беларусь, 23:05, 14.01

Да хватит уже бояться этих вонючих ватников! Они уже показали какие они говновояки... В случае масштабного вторжения нужно тоже масштабно накрыть артиллерией и ракетами и саму паРашу. Война так война..., пусть и там умоются кровью ватники!!! Может мозги на место станут.

Ответить
+23 +
Прохожий, 23:26, 14.01

В Украине тоже есть чем встретить маскалей! Как говорится сила в правоте!

Ответить
+21 +
Читач, 23:28, 14.01

Цікаво, як це розцінювати - бойовики розширюють зону своїх дій, захоплюють нові об,єкти, тероризують нас вибухами на території, яка не є зоною АТО, - а військовий генерал про це так спокійно мовить, та ще й акцентує увагу на перемир,ї, на якихось мінських домовленостях. Цікаво, хто і з ким домовлявся, якщо перемир,я тільки з нашого боку. Дістало!

Ответить
+22 +
григорій, 23:54, 14.01

Росія на це і розраховує.Росія загнана у вугол і вона буде шукати вихід.а Україна повинна слідувати логіці адекватної реакції на неконструктивні дії Росії і терористів
Перше:оголосити військовий стан.толково обгрунтувавши, цей захід.
Друге:терміново вернути усіх на фронт хто був там вони уже обстріляні
Третє:оголосити мобілізацію спецназ,розвідку,мінерів,снайперів для створення мобільних груп для діяльності в тилу противника з метою знищення обслуги військової техніки,імітації бою між угрупуваннями, з метою отримання "допомоги" від терористів і послідуючою ліквідацією цієї "допомоги" і т.д.

Ответить
+29 +
Чеl, 23:55, 14.01

Украине необходимо готовить диверсионные группы для добивания экономики России. Отвечать надо тем же. Но это при условии полномасштабных б. Д. Вата не должна спокойно сидеть на печах.

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован