29 апреля 2024, понедельник, 9:32
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 10
+43 +
Makhno, 19:27, 9.01

Возможно даже один заказ...чтобы отвлечь Европу от Украины.Почерк кгб.

Ответить
+29 +
кгб, 20:30, 9.01

а то, так и есть ;

Ответить
-15 +
Artem, 20:50, 9.01

Хватит уже искать скрытый смысл и несуществующие связи между событиями, которые имеют под собой разные мотивы. Уже надоело читать эту чушь про то, что во всем виновата Россия и лично Путин.

Ответить
+14 +
проходя мимо, 22:59, 9.01

... Ну если не во всем, то во многом. По крайней мере в рейдерском захвате Крыма, в развязывании войны в восточных областях Украины, где уже погибло с обоих сторон более 25 тысяч человек, в том числе около 12 тысяч ваших соплеменников - "отпускников-интернационалистов", не по собственной воле сложивших головы на земле чужого государства во имя торжества идеи "русского мира", засевшей в больной голове вашего Путлера. В этом ( и не только ! ) виновата Россия и лично Путин. Очень надеюсь, что от суда международного не уйдут ни она и не он ( и иже с ними ).

Ответить
+29 +
Ujcnm, 19:39, 9.01

Розумний Президент і розумні асоціації.
Але інтиїтивно також вбачаю те саме.
Давайте проведемо аналіз!
По всім повадкам терористів, які розстріляли безжалісно скільки людей, це не араби. Ще, немає попереджень та звінків про їх діяльність та спроб це попередити. Немає ніяких актів зі сторони арабів, бо просто так навіть арабські терористи не вбивають, бо вони розуміють який резонанс почнеться проти них.
Аналіз по-повадкам показує саме російські спецслужби, які намагалися косити під арабів, але не вдало. Хто серед вулиці кричить "Алах Акбар" і починає стріляти вже в приміщенні людей? Хто при такому злодіянні залишає зброю і "свої" документи. А автомати то, звичайні калаші, не автоматична іноземна зброя, а калаші, бо їх найлегше отримати з бітьківщини. А іноземні всі під контролем і зразу буде знайдено правильний слід. Далі по всім діям це етнічні кацапи, бо так тупо підкинути документи в машину могли лише вони. Поясню чому! Вони вважають всіх дуже дурними, бо вони великороси і вони самі розумні по-визначенню. На наступний день був взрив уже заложеного пристроя біля мечеті і це показує не а би яку зацікавленність у провокації конфлікту на релігійній почві. При тому, що кацапи підсвідомо ненавидять журналістів, як клас, тому й так все безжалісно. Правда завжди небезпечна, а країна рабів тільки те й робить, що бреше.
-Знаючи гарно кацапів, роблячи дуже точні паралелі можна чітко визначити що теракт в Франції - діло рук ФСБ. До речі, відслідкувавши всі паралелі і випадки визначив, що у Франції близько десяти або навіть більше диверсійно-підривальних груп. В мене просто немає ніяких сумнівів, що це хтось інший, крім кацапів. Це кацапи і це факт! Чоловік, документи якого знайшли, прийшов в поліцію і заявив про непричетність і пред'явив алібі про непричетність, других скоріше за все кацапи прибрали. І наприкінці висновок, що так безжалістно можуть вбивати лише кацапські виродки зі спеціальних служб з метою дестабілізувати обстановку на почві релігійної неприязні!

Ответить
+21 +
Ujcnmя, 19:41, 9.01

Французьким спецслужбам пораджу відслідити кацапські шпигунські сітки і заарештувати кацапських шпигунів, там у них мабуть смертна кара для таких. Ще в мене попередження! Вони планують масштабну диверсію на одному з небезпечних підприємств, тому майте це на увазі!
Russian special services in France are planning a large-scale diversion on one of the most dangerous enterprises! Be very careful and timely check the grid Russian spy!

Ответить
+8 +
Денис, 21:52, 9.01

Разница в масштабах! На Донбасе счет пошел на тысячи. Хотя при определенных условиях геноцид можно назвать терроризмом.

Ответить
+16 +
..ю., 22:48, 9.01

В Донбассе все НАМНОГО серьезнее

Ответить
+6 +
60, 0:46, 10.01

Связь в том что и там и там ВАТА! , в Украине своя ,во Франции своя.

Ответить
+3 +
Шитс, 6:00, 10.01

В рб своя.80%

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован